Omsider turneringsgolf for Børsheim

TO MÅNEDER: Knut Børsheim har snart ikke spilt turnering på to måneder. 15. mars skal han endelig i gang igjen. (Foto: All Over Press)

Knut Børsheim har ikke spilt turneringsgolf på snart to måneder. Snart får han omsider konkurrert på Europatouren igjen.

- Har fått bekreftelse på at jeg er kommet med i Open de Andalucia 15.-18. mars. Godt å være tilbake på European Tour, skriver Knut på sin Facebook-profil fredag ettermiddag.

 

Fana-golferen sikret på slutten av fjoråret kortet på årets Europatour, men har så langt denne sesongen hatt problemer med å komme med i turneringer. I årets to første turneringer, Africa Open og Joburg Open har han notert seg for en 73. plass og en misset cut. Sistnevnte turnering spilte han 12. og 13. januar, hvilket betyr at når Open de Andalucia Costa del Sol slår i gang 15. mars er det over to måneder siden Knut sist var i turneringsaksjon.

 

For snaue to uker siden reiste Børsheim til India i håp om å komme med fra reservelisten til Avantha Masters, men måtte reise slukøret hjem igjen med kun en spiller foran seg på ventelisten. Uken før turen til India gikk til treningsleir i Thailand, sammen med OL-troppen.

 

Turneringsinfo Open de Andalucia


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.