Oosthuizen klar for Africa Open

HOLDER SEG HJEMME: Louis Oosthuizen dropper de tidlige turneringene i USA, og konsentrerer seg om Africa Open isteden. (Foto: Warren Little, Getty Images)

Louis Oosthuizen begynner 2011 i Sør-Afrika.

Africa Open er en turnering Open-mesteren ennå ikke har deltatt i, og han har bekreftet at han begynner 2011-sesongen sin der. Turneringen som blir spilt på East London Golf Club mellom 6.-9. januar, er en samarbeidsturnering mellom Europatouren og Sunshine Tour.

- Jeg bestemte meg for ikke å spille de to turneringene på Hawaii, fordi det ikke ville gitt meg nok fri før starten av en ny sesong. Jeg har aldri spilt i Africa Open, så jeg ser virkelig fram til det. Og forholdene vil ventelig bli vindfulle, noe jeg liker. Jeg spilte banen som amatør, men jeg husker ikke så mye om den.

Retief Goosen og regjerende mester Charl Schwartzel vil også delta i turneringen. Det samme vil Marius Thorp.

Kilde: africaopen.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.