Oosthuizen oppfylte guttedrømmen

KLAR IGJEN: Louis Oosthuizen har hatt noen vanvittige dager etter seieren i The Open. Nå er han klar for Scandinavian Masters. (Foto: Julian Finney, Getty Images)

Og nei - det har ingenting med å vinne The Open å gjøre.

Noen markerer en solid inntektskilde som man kan få av og til i golf ved å kjøpe seg noe fint. En ny bil, båt, hytte, stereoanlegg - hva det måtte være.
Louis Oosthuizen har kjøpt seg en traktor.
Jepp, du leste riktig.
- Som gårdsgutt var det en av mine største drømmer, og jeg har kjøpt meg en fin John Deere-traktor for gården min hjemme i Sør-Afrika, sier 27-åringen.
John Deere ligger nærme hjertet hans.
- Den er for at jeg skal kunne kjøre rundt, og jeg forsikret meg om at det var plass nok til at min lille datter Jana kunne sitte ved siden av meg. Vi kommer til å ha det veldig moro, mener sørafrikaneren.
Oosthuizen er nå i Stockholm, der han deltar i Scandinavian Masters sammen med blant andre Marius Thorp og Eirik Tage Johansen. Dit fløy den nykronede Open-mesteren i privatjet, noe som sier litt om hans nye status. Da han kom fram, kunne han knapt ta et eneste skritt uten at noen kom bort til ham for å gratulere.
- De siste dagene har vært hektiske, innrømmer han, men etter Scandinavian Masters reiser han hjem.
- Jeg drar hjem i fem dager. Mossel Bay, der jeg vokste opp, skal holde en stor mottakelse for meg der på onsdag.
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.