Oosthuizen trekker seg

SKADET: En skadet Louis Oosthuizen trekker seg fra Grand Slam på Bermuda. (FOTO; Getty Images)

The Open-vinneren Louis Oosthuizen trekker seg fra prestisjefylt toppmøte på Bermuda. 

Grand Slam i Bermuda er stedet der årets fire majorvinnere møtes til en 36-hullsdyst neste uke. Både pengepremier og prestisje står på spill, vinneren får hele 376 000 pund. 

Nå må årets The Open-vinner trekker seg fra turneringen på grunn av en ankelskade han pådro seg da han tråkket i et hull. Han spilte heller ikke Dunhill Links Championship sist helg heller. 

Masters-vinner, Phil Mickelson. har også trukket seg og blitt erstattet av Ernie Els. Nå blir Oosthuizen erstattet av David Toms. I tillegg stiller US Open-vinner, Graeme McDowell og vinneren av PGA-mesterskapet, Martin Kaymer. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.