The Open i bilder

EN STILLE STUND: Ernie Els lar hans første majortriumf på ti år synke inn. (Foto: All Over Press)

Gleder, skuffelser og overraskelser. Ti bilder som definerte nok en magisk The Open-uke på Royal Lytham & St. Annes.

I England: Christian Døvle

 

Bilder: All Over Press

 

 

 

GRUNN TIL Å SMILE: Adam Scott fikk en knallstart på The Open, og så lenge ut til å ro i land seieren. 

 

 

HET PUTTER: Brandt Snedeker rullet i putt etter putt, og ledet etter halvspilt turnering. (Foto: All Over Press)

 

 

TIDLIG UTE: Royal Lytham krevde også sine offere. Phil Mickelson misset cuten, og sa etter turneringen at spillet hans "sugde". Her får han hjelp av Luke Donald til å finne ballen sin. Verdenseneren må fortsatt vente på sin første majorseier.

 

 

TIGEREN VÅKNER: Tiger Woods ga publikum valuta for pengene da han nærmet seg teten med et senket bunkerslag på det siste hullet i andrerunden.

 

 

FORBILDE: Danske Thorbjørn Olesen (22) var henrykt over å spille med sitt store idol Tiger Woods i lørdagens tredjerunde. Unggutten delte til slutt en sterk 9. plass, og ble med det beste skandinav.

 

 

TILBAKE PÅ TOPP: Adam Scott tok igjen kontrollen over turneringen med en solid tredjerunde. I lederball med Graeme McDowell startet han fjerderunden med en ledelse på fire slag.

 

 

TRIPPELBOGEY: Seieren var utenfor rekkevidde for Tiger da han gjorde trippelbogey på det sjette hullet i sisterunden. 

 

 

KNUST: Adam Scott kunne ikke tro hva som hadde skjedd da han avsluttet med fire bogeys for å rote bort sin første majorseier.

 

 

SLUTTSPURT: Ernie Els kastet ballen til ekstatisk publikum, etter å ha senket det som skulle vise seg å bli den avgjørende birdieputten.

 

ENDELIG: "The Big Easy" er en majorvinner igjen etter ti års ventetid.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.