Open-lykke for Ramsay

KOM MED LIKEVEL: Richie Ramsay får likevel en billett til neste ukes US Open. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Denne mannen hadde uflaks. Nå har han hatt flaks.

Richie Ramsay var US Open-kvalifiseringens kanskje mest uheldige mann. Han trodde han ikke hadde spilt godt nok til å sikre seg en av billettene. Derfor dro han til flyplassen, med tanke på å rekke en venns bryllupsfeiring. Men Ramsay kom ikke tidsnok til å rekke flyet. Og ulykken kom ikke alene. Ramsay fikk vite at han faktisk hadde spilt godt nok til å bli med i et omspill, men han rakk aldri tilbake igjen til banen før omspillet begynte.

Etterpå var han sønderknust, sa at han følte seg "fysisk syk" med tanke på alt som hadde skjedd.

Men nå har han likevel fått en billett til US Open. US Golf Association har gjort to plasser til tilgjengelig, en i England og en i Japan, og Ramsay har fått den ene plassen. Masaya Tomida har fått den andre.

Kilde: golf365.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.