Operasjon for Creamer

PRETTY IN PINK: Paula Creamer må regne med et lenger avbrekk fra golfen enn hun opprinnelig hadde tenkt. (Foto: Kevin Cox, Getty Images)

Paula Creamer har sett seg nødt til å operere sin venstre tommel.

Hun blir derfor ikke å se i helgens majorturnering, Kraft Nabisco Championship, som begynner torsdag med to norske spillere i startfeltet (Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord).

Inngrepet ble gjort på tirsdag, og det er foreløpig uklart når hun kommer tilbake.

- Operasjonen gikk veldig bra, og jeg regner med at Paula vil bli helt bra og tilbake på golfbanen snart, sier Thomas Hunt, legen som utførte inngrepet, til Associated Press.

Creamer er skuffet over at hun går glipp av sesongens første major.

- Men det viktigste var å finne årsaken til problemet og fikse det, noe legene mine er sikre på at vi har klart, sier Creamer.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.