Oppgradert golfkompis

BUDDY: GolfBuddy relanserer sin Platinum-modell. (Foto: GolBuddy)

GolfBuddy, verdens største merke på golf-GPS, relanserer nå sin suksessmodell Platinum. Den nye versjonen er raskere, sterkere og har bedre skjerm.

Tekst: Christian Furu

 

Platinum har allerede en database med 40.000 baner og glimrende satelittdekning. De fleste banene i Norge måles opp manuelt. Det betyr at presisjonen i GolfBuddy er svært god og vesentlig bedre enn dem som bruker satelittfoto som grunnlag. Den nye touchskjermen har nå bedre oppløsning og reagerer raskere. Dette gjør at det er enklere å finne lengder alle steder på banen ved å flytte markøren på kartet. For å forbedre batteritiden har GolfBuddy Platinum fått et lithium batteri som varer hele 15 timer, nok til at de fleste burde klare å spille ferdig runden sin.

 

I tillegg til de tekniske forbedringene har Platinum fått et enda bedre vannavstøtende og støtsikkert skall. Ganske praktisk med tanke på røff behandling i golfbagen. Platinum har tidsriktig utseende i hvitt og sølv slik vi kjenner fra iPhone og iPad. 

 

Veiledende pris for GolfBuddy Platinum er 3.599,-. Kontakt din lokale proshop eller golfbutikk for tilgjengelighet.

 

 

 

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.