Opprykket i fare for herrene

Opprykket i fare for herrene

Førsteseedet etter strålende spille i kvalifiseringen, men det holdt ikke mot Portugal i semifinalen. Nå må Island slås i bronsefinalen dersom det skal bli opprykk til det gjeveste selskapet.

Anført av Vetle Marøy og Jarand Arnøy, var de norske herrene suverene i kvalifiseringen, som Norge vant med fire slags margin til Østerrike på andreplass. Med sånt spill, måtte de pent finne seg i å være storfavoritter i semifinalen mot Portugal.

Portugiserne var hele 17 slag dårligere enn Norge i kvaliken, men maktet likevel å vippe det norske laget av pinnen.

En plass i finalen ville holdt til opprykk fra 2.divisjon for Norge, i stedet ble det tap 2,5-4,5 for Portugal som nå møter Østerrike i finalen lørdag.
Nå venter Island i bronsefinalen. Dersom sagaøyas menn beseires, sikrer Norge seg den tredje og siste opprykksplassen. Det må være lov å si at de norske herrene er storfavoritter før matchen som spilles lørdag.

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.