Opptur for Lee Westwood

NÆRMER SEG TOPPEN: Lee Westwood er nå ranket som nummer tre i verden. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Karrierebeste for engelskmannen.

Lee Westwood, mannen som nesten vant Masters og nesten vant The Players Championship, har fått noe å trøste seg med. For første gang i karrieren er han ranket som verdens tredje beste golfspiller.

En skadet Steve Striker har ikke spilt på en stund, samtidig som Westwood har hamstret topp-plasseringer. Over tid gir det seg utslag i et aldri så lite sceneskifte i toppen på rankingen.

Westwood har nå bare Tiger Woods og Phil Mickelson foran seg.

Adam Scotts seier i Valero Texas Open betyr at han klatrer fra 43. til 36. Plass. Peter Hanson er, takket være sin seier på Europatouren sist uke, på en 45. plass nå. Hvis han holder seg blant de 50 beste, betyr det at han får en invitasjon til neste måneds US Open.

Her er verdenstoppen:
1. Tiger Woods 10.79
2. Phil Mickelson 9.53
3. Lee Westwood 7.71
4. Steve Stricker 7.69
5. Jim Furyk 6.93
6. Ian Poulter 6.01
7. Ernie Els 5.83
8. Paul Casey 5.68
9. Rory McIlroy 5.37
10. Anthony Kim 5.08
 
Henrik Stenson er nå ute av topp 20. Sergio Garcia er på 30. plass, mens brødrene Edoardo og Francesco Molinari er på henholdsvis 38. og 39. plass.
Kilde: Press Association.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.