Outsidere i føringen i lag-NM

Outsidere i føringen i lag-NM

Drøbak og Moss & Rygge deler ledelsen i herreklassen etter dag én på Miklagard.

Regjerende mester Miklagard GK er store favoritter i Lag-NM på hjemmebane, og det er ikke så rart når man ser hva slags mannskap de mønstrer. Markus Braadlie, Viktor Hovland, Peter Kaensche, Torbjørn Johansen og Henrik Bjørnstad leverte også på åpningsdagen og ligger på -15 etter fredagens fourballs og foursomes. 

Men leder gjør de ikke. For på -16 finner vi nemlig Drøbak GK (Anders Strand Ellingsberg, Phillip Lindberg Bondestad, Lasse Gerhardsen, Mikkel Antonsen)  og Moss & Rygge GK (Eirik Einmo Thomassen, Magnus Pedersen, Jørgen Winther Johansen, Jørgen Hillås, Halvor Gressum Pettersen), som imponerte stort. 

Stavanger GK (Aksel K. Olsen, Petter Mikalsen, Tomas Helgø, Mats Ege) ligger også på -15, dermed er det fire lag som har stukket av etter første dag. Bak denne kvartetten er det sju slag ned til Byneset og Larvik GK, mens Oslo GK ligger på -4.

Stavanger i ensom majestet

I kvinneklassen har Renate Hjelle Grimstad og Marthe Wold  sendt Stavanger GK i en komfortabel ledelse, duoen leverte to 66-runder og leder suverent på -12, nærmeste utfordrer er Losby GK (Karoline Lund, Henriette Eidsæther Fyr) på -5 mens regjerende mester Oslo GK (Emilie Øverås, Julie Hovland, Dorthea Forbrigd, Thilda Staubo) ligger på +3 etter fredagen. 

 

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.