Over og ut med Suzann

INGEN SUKSESS: Det ble ingen vellykket turnering for Suzann Pettersen denne uken. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

- Nå ser jeg fram til å hvile litt, sier Suzann Pettersen.

Sybase Match Play Championship er over for Suzann Pettersen. Hun tapte sin første kamp mot Juli Inkster, men først etter 21 spilte hull.

- Jeg spilte ikke opp mot mitt beste i dag, selv om jeg hadde mine sjanser. Nå ser jeg fram til å hvile litt de neste dagene. Jeg skal spille en rekke turneringer i juni, og jeg kan trengte hvilen av mange grunner, sier Suzann på egen hjemmeside.

Suzann var ikke den eneste av spillerne som imponerte sist helg, som også forsvant ut av denne ukens turnering i første runde. Både Se Ri Pak og Brittany Lincicome er ute. Men det var stort sett jevne kamper. Seks kamper måtte avgjøres på ekstrahull.

Svenske Sophie Gustafson imponerte mest med sin 5&4-seier over Na On Min. Ai Miyazato var også imponerende med 4&3-seier over Jeong Jang.

Her er noen av de andre resultatene:

Michelle Wie-Stacy Prammanasudh 2 opp
Morgan Pressel-Jimin Kang - Pressel videre etter 20 hull
Cristie Kerr-Meghan Francella 4&3
Karrie Webb-Eunjung Yi 4&3
Beatriz Recari-Brittany Lincicome 1 opp
Turneringen blir spilt på Hamilton Farm Golf Club.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.