Over og ut for Raastad

Over og ut for Raastad

GOD START: Rachel Raastad er fire slag bak kvalgrensen. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Rachel Raastad (Kjekstad GK) misset cuten i Q-School-finalen i Marokko, og skal spillet på LET Access Tour i 2015.

Denne helgen ble det avgjort om Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Caroline Martens skulle få ytterlige norsk selskap på Ladies European Tour i 2015.
 
Rachel Raastad var eneste norske representant i Q-School-finalen til Ladies European Tour i Marokko. Der misset hun cuten som ble satt blant de 60 beste.
 
Fredag falt hun fra 71.- til 83. plass, etter en runde på tre over par. Hun endte +10 sammenlagt, men er likevel fornøyd med fremgangen hun har vist i år.
 
 
 
 
 
Engelske Georgia Hall fortsetter å lede turneringen, og drar i fra i toppen. Med 14 under par leder hun med seks slag.
 
Det er de 30 beste og like etter søndagens femte og avsluttende runde som sikrer seg fulle spillerettigheter på LET 2015.
 
Rachel Raastad har vært et av mange lyspunkter i norsk golfsport det siste året. Hun hadde i utgangspunktet lagt golfkøllene på hylla etter fire år med collegegolf i TCU, men i 2014 har gnisten og viljen kommet tilbake igjen. På bare fire turneringer på LET Access Tour rakk hun å bokføre to topp-10-plasseringer, inkludert andreplassen i Ladies Norwegian Challenge på Losby. Nylig ble hun tatt ut til Team Norways nyoppstartede «B-tropp», Team Alcaidesa.
 

Regjerende mester i Marokko, Caroline Martens stod over ukens finale med skade.

 
 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.