Øverås og Halvorsen i gang i Spania

27. PLASS: Daniel Øverås ligger best an av våre to norske gutter i Spania med 27. plass. (Foto: Christian Døvle)

Denne uken spiller Daniel Øverås og Andreas Halvorsen Spanish International Championship. Førstnevnte har kommet best i gang.

De to ungguttene på henholdsvis 15 og 14 år spiller denne uken på Cabanillas Golf i Spania. Der deltar de i den internasjonale turneringen Spanish International Stroke Play Championship, hvor noen av Europas beste juniorer samles. Turneringen spilles over fire dager, fra 8. til 11. september, der cuten blir satt etter to runder. Etter første runde er det Daniel Øverås som har kommet best i gang av våre to norske gutter.

Øverås noterte seg for en 76-runde torsdag, fire over banens par. Det gir ham delt 27. plass, og han har 11 slag opp til Daniel Berna som gjorde banerekord med sin 65-runde. Han leder med hele fem slag på Rafael Montero og Eder Moreno etter første runde.

To slag bak Øverås følger Andreas Halvorsen på 42. plass. Halvorsen har vært mye ute og fartet den siste tiden. Forrige uke spilte han U16 EM i Italia, der han endte på en fin 15. plass.

 

Leaderboard runde 1


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.