Overlegen Bogstrand-seier i USA

FORSVARTE: Vilhelm Bogstrand vant ukas collegeturnering i Oklahoma på overlegent vis. Dette er andre året på rad han vinner turneringen. (Foto: Christian Døvle)

Vilhelm Bostrand gikk helt til topps i collegeturneringen Texoma Championship tirsdag, og forsvarte dermed fjorårets seier.

For en sesongstart det har vært for våre collegespillere i USA! Uke etter uke ruller det inn resultater om nordmenn som har hevdet seg helt i toppen, og denne uken føyer Oslo Golfklubbs Vilhelm Bogstrand seg inn på listen.

Denne uken har han representert Oklahoma Christian University i Texoma Championship på Chickasaw Point GC i Kingston, Oklahoma. Og det kunne ikke ha gått mye bedre for hverken han eller laget sitt.

Etter runder på 69, 71 og 72 slag endte Bogstrand med en totalscore på fire under par, og vant dermed den individuelle konkurransen hele fem slag foran neste mann. Han ble med det også feltets eneste spiller som avsluttet under par. Bogstrand vant den samme konkurransen i fjor, og viste nå at det ikke at det var noen bagatell ved å forsvare seieren.

- Jeg er ekstremt stolt av Vilhelm som forsvarte seieren sin fra i fjor, sier lagets leder David Lynn til skolens hjemmeside.

På de to neste plassene fulgte hans lagkamerater Jared Consoli og Alasdair Dalgliesh. Tre av tre spillere på pallen for Oklahoma Christian University betyr også overlegen seier i lagkonkurransen. Med en samlet score på 12 over par endte de utrolige 30 slag foran nærmeste konkurrent, Cameron University. Av de 70 spillerne som stilte til start okkuperte OCU fem av de åtte øverste plassene på resultatlisten. 

Neste turnering for Bogstrand & co. blir Sam Houston State's harold Funston Invitational i Hunstville i Texas. Den spilles neste mandag og tirsdag. 

Resultater fra amerikansk collegegolf kan du følge på www.golfstat.com.

 

Les også: Ny pallplassering på Guste-Pedersen

Les også: College-spillerne fortsetter å imponere


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.