Overveldende for Tom Watson

FERDIG: Tom Watson har trolig spilt sin siste US Open på Pebble Beach. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Søndag ble en spesiell dag for Tom Watson.

60-åringen deltok i det som trolig er hans siste US Open på Pebble Beach, turneringen han vant i 1982 med sin berømte chip på det 17. hullet. Men det slo ham ikke egentlig før han gikk opp mot greenen på det siste hullet, at dette var siste gang.

At hans sønn Michael gikk ved hans side som caddie, på farsdagen, på Pebble Beach, gjorde det hele enda mer spesielt.

- Det var overveldende å gå opp til det 18. hullet, sa Watson, som avsluttet med en 76-runde for en delt 29. plass. - Jeg skylder min far det meste. Evnen min til å spille golf, lidenskapen min for spillet. Alt det kom fra faren min, sa Watson.

Watson er den eneste spilleren som har deltatt i samtlige fem US Open-turneringer som er blitt spilt på Pebble Beach. Så mottok han også smil og romslige applauser hvorenn han gikk.

- Det er mye tristhet i dag, basert på minnene jeg har herfra, sa han.

Men selv om det sannsynligvis er den siste US Open-turneringen han deltar i, skal han spille fire store turneringer til - British Open, British Senior Open, US Senior Open og the Tradition. Og Watson er klar for å finpusse litt på formen.

- Jeg må begynne å spille litt bedre enn jeg gjør nå. Jeg er littegrann ute av form, og jeg hadde ikke god nok kontroll hele denne uken, selv om jeg gikk noen gode mellomrunder, mente han.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.