P4 ny sponsor for Skarpnord

MER STØTTE: Gode nyheter for Marianne Skarpnord før LPGA-debuten til helgen. P4 er med på laget. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord får verdifull støtte før LPGA-debuten.

Førstkommende helg debuterer Marianne Skarpnord på LPGA-touren i Kia Classic. Etter en strålende  sesong på Ladies European Tour i fjor, er Sarpsborg-jenta klar for å kjempe mot de beste spillerne i verden, deriblant Suzann Pettersen.

I dag ble det kjent at Marianne får med seg radiokanalen P4 på laget.

- Marianne er kanskje den mest spennende spilleren vi har på damesiden for tiden og et samarbeid med henne vil bidra til å styrke våre golfengasjement, sier Nils Sejersted, markedssjef i P4.

Gleden er gjensidig:

- Jeg er utrolig glad for at P4 har valgt å satse på meg og jeg gleder til året som kommer. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang min sesong på LPGA-touren, sier Marianne Skarpnord.
For kort tid siden ble det kjent at P4  går inn som sponsor for Henrik Bjørnstad.
-  At P4 også ønsker å inngå et samarbeid med Marianne Skarpnord, ser jeg på som veldig positivt. De befester seg nok en gang som den bedriften som satser mest på golf i Norge. Samtidig tror jeg også dette er en riktig strategi for selskapet, forteller golfansvarlig i sponsorselskapet Interspons, Fredrik Caspar Kracht.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.