På håret for Tiger

INGENTING SKJER: Tiger får det ikke til å stemme på greenen denne uka. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Tiger Woods var bare en hårsbredd unna å misse cuten fredag.

Verdenseneren slet, i likhet med torsdagens runde, med en iskald putter. Han slår rettere enn på lenge, men det gir ingen resultater når det ikke skjer noe på greenen.

Fredag gikk han på 70 slag, even par, men er fremdeles tre over. Det er ti slag dårligere enn Justin Rose, som nok en gang er i ledelsen av en PGA-turnering. Han leder med ett slag foran Jason Day og Charlie Wi.

Woods, som vant AT&T National da den ble arrangert på Congressional i fjor, havnet akkurat på cutgrensen.

- Jeg driver spikrakt nå, og det er moro. Men hvis du ikke setter noen putter, spiller det ingen rolle hvor godt du slår ballen. Du kommer ikke til å gå gode runder, oppsummerte Tiger etterpå.

En av puttene han misset, var fra under en meter.

- Jeg må bare sette sammen to gode runder, og se hvor det fører meg, sa Woods.

Her er ledertavlen

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.