- På høy tid å vinne igjen

KLAR IGJEN: Padraig Harrington har vært igjennom et lite inngrep i sitt høyre kne, men det påvirker ikke golfspillet hans. (Foto: John Sommers II, Getty Images)

Padraig Harrington jager en ny majortittel.

Irske Padraig Harrington vant tre majorturneringer nærmest på rappen mellom 2007 og 2008, og selv om han ikke har spilt mer enn seks majors siden forrige seier kom, mener 38-åringen at det er på høy tid å sikre seg en ny.

Faktum er at han ikke har vunnet noe som helst siden triumfen i PGA Championship i 2008.

- Jeg er veldig klar for å vinne igjen. Når du vinner turneringer som det, så ønsker du å vinne flere. Og det føles som om det er lenge siden, selv om det egentlig ikke er så veldig mange turneringer, sa iren onsdag.

Han mener majorturneringene tidvis kan ta fokuset vekk fra andre turneringer.

- Jeg kan bli distrahert og kanskje konsentrere meg om andre mål. Men en seier hadde vært fint igjen. Det ville vært fantastisk om det skjedde denne uken, men en seier hvor som helst hadde også vært fint. Det er på høy tid.

Etter fire topp-ti-plasseringer i Europa og USA i år, ble Harringtons sesong satt på pause i forrige måned på grunn av et inngrep i kneet. Han kom tilbake sist uke til St. Jude Classic, der han åpnet med en 65-runde, men ikke helt klarte å holde koken hele veien inn.

- Kneet har resondert bra, jeg føler meg komfortabel, og det påvirker ikke golfspillet mitt. Jeg må ise det ned og gjøre øvelsene mine og alt det greiene der, men det påvirker ikke golfen, sier han.

Padraig Harrington skal spille de to første rundene av US Open sammen med Phil Mickelson og Y.E. Yang.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.