To på jakt etter sin første seier

TETT I TETEN: Brandon de Jonge og Webb Simpson ligger likt etter nattens runde. FOTO: ALL OVERPRESS

Brendon de Jonge og Webb Simpson ligger på delt førsteplass etter nattens runde, under Greenbier Classic.

Før nattens runde står de Jonge og Simpson med tilsammen 23 topp 10 plasseringer i karrieren, men ingen har noen gang vunnet. Kanskje vil hellet snu mot helgens siste runder under Greenbier Classic. De Jonge har spilt denne banen mange ganger, og føler adrenalinet pumpe.

- Jeg kjenner adrenalinet, og det holder meg gående. Det er godt og kjenne når ting begynner å bli vanskelig. Det er moro, når jeg hører `Go Hokies` på hver eneste tee, forteller de Jonge etter nattens runde til PGA Tour sin hjemmeside. Mannen fra Zimbawe står så langt med flest birdies under årets Tour.

Nådde toppen mot slutten

Webb Simpson fikk ikke til stort, før han gikk de siste ni hullene. Plutselig hadde han tre birdies i baggen, og kunne trone øverst på listen med de Jonge. Ifølge Simpson selv, holdt han et løfte han hadde gitt til kona før runden.

- Jeg fortalte kona mi at jeg skulle ligge i tetsiktet, sier en glad Simpson.

De Jonge og Simpson jager nå sin første seier, men det er flere som vil være med på leken. Sør-aferikaneren Trevor Immelman ligger kun ett slag bak. Engelskmannen Brian Davis rykket opp 60 plasser med en 64-runde, og ligger nå på en delt 4. plass. Kun to slag bak duoen, etter seks birdies på denne runden.

 

Tabellen så langt, kan du se HER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.