To på rad for Westwood

VERDENS BESTE: Lee Westwood befestet sin posisjon på toppen av verdensrankingen med helgens seier. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Lee Westwood bare vinner og vinner.

Lee Westwood gjentinntok nylig førsteplassen på verdensrankingen, og det ser ikke ut til at han har noen planer om å gi fra seg toppen med det første. Etter at han vant forrige ukes Indonesian Masters, gikk han like godt til topps i helgen også - denne gangen i Ballantine's Championship. Det skjedde etter en feilfri sisterunde på 67 slag. Han var til slutt ett slag bedre enn Miguel Angel Jiménez.

Selv om Martin Kaymer ikke spilte i helgen, ville tyskeren ha overtatt førsteplassen igjen hvis Westwood hadde blitt nummer fem eller dårligere.

- Det føles herlig. Jeg må innrømme at det var nervepirrende å stå i klubbhuset og se folk spille. Jeg har vunnet to uker på rad før, men det er fortsatt veldig spesielt. Det er vanskelig å komme fra en seier og refokusere, men jo mer erfaring du får, jo lettere er det, sa han etterpå.

Jiménez klarte bare en sisterunde på en under par, men det var nok til å få andreplassen alene. Den karismatiske spanjolen var glad på Westwoods vegne.

- Vi delte en fin flaske rødvin lørdag kveld etter middag, og jeg sa: "ser deg i omspillet i morgen". Og det ble nesten sånn, smilte han.

Sørkoreanske Sang-hyun Park endte på tredjeplass, med Dustin Johnson på plassen etter.

Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.