På TV i kveld: Golfdrømmen med Marita og Espen

På TV i kveld: Golfdrømmen med Marita og Espen

KOMMER SNART: Espen og Marita blir snart å se på TV2 Sportskanalen. (Skjermdump)

Erik Øysæd i 1Golf Media har i ett og et halvt år fulgt Kofstad og Engzelius´ kontrastfylte liv på touren. Tirsdag kan du se «Golfdrømmen» på TV2 Sportskanalen. (Se teaser her!)

«Golfdrømmen» vil bli sendt på TV2 Sportskanalen tirsdag 4. november klokken 20. 

 

«Golfdrømmen» er et prosjekt initiert og utviklet av Erik Øysæd i 1Golf Media. Hans motivasjon var å gi folk et innblikk i livet som profesjonell golfspiller.

 

- Dette er gutter og jenter som satser hundre prosent og ofrer alt for å kunne leve av golfen. Jeg tror ikke folk vet hvor hardt de jobber, og derfor hadde jeg lyst til å gi folk en smakebit, sier Øysæd til Norsk Golf.

 

(Artikkelen fortsetter under videoen)

 

 

(Video: 1Golf Media)

 

 

- Idrettsgleden og profesjonaliteten deres har overrasket meg, hvor glade de er i sporten og hvor mye de ønsker å bli best mulig! Jeg har fulgt Espen og Marita halvannet års tid og sett både opp- og nedturer.

 

Resultatet har blitt et 23 minutters program som TV2 har kjøpt visningsrett på. Første visning er 4. november kl 20 på TV2 Sportskanalen. Deretter blir det jevnlige visninger utover på TV og web hos TV2.

 

«Golfdrømmen» vil etterhvert også bli tilgjengelig her på norskgolf.no.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.