Palmer skuffet over Tiger

TO GODE VENNER: Tiger Woods har vunnet Arnold Palmers turnering på Bay Hill flere ganger, men ikke i år. Tiger drøyer comebacket til Augusta. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Arnold Palmer er skuffet, men han forstår Tigers beslutning.

Arnold Palmer har uttrykt skuffelse over at Tiger Woods ikke deltar i legendens turnering på Bay Hill, men Palmer forstår hvorfor Woods valgte å gjøre sitt comeback i Masters.

Ikke klar
Det var altså tirsdag Tiger Woods kunngjorde at han vender tilbake til golfsirkuset, snaue fire måneder etter den famøse krasjen utenfor hans eget hjem, angivelig med en illsint, forsmådd svensk kone i hælene.
Det var ventet at verdenseneren ville vende tilbake til enten Tavistock Cup eller Arnold Palmer Invitational på Bay Hill, en turnering Tiger har vunnet mange ganger tidligere, men Tigers begrunnelse for ikke å komme tilbake tidligere, er at han ikke føler seg klar nok ennå til å delta i noen turnering i det hele tatt.
- Vi er alle skuffet over at Tiger ikke kommer til å være her. Han følte ikke at spillet hans var som det skulle for å kunne spille så tidlig. Augusta er det ene stedet i verden der du virkelig kan ha kontroll. De vil kontrollere alt i forhold til publikum og den situasjonen som venter Tiger, sier Arnold Palmer.
- Ingenting å bevise
John Daly mener at det vil være "business as usual" for Woods når han kommer tilbake.
- Tiger har ingenting å bevise for noen. Han kommer til å være fokusert på det han trenger å gjøre, sier han.
Selv om Tiger ikke har slått en eneste kompetitiv ball på fire måneder, er Woods allerede favoritt til å vinne turneringen som går av stabelen mellom 8. og 11. april. Skybet gir fire ganger pengene for Tiger som vinner.
- Hvis han vinner Masters, vil det ikke være noen overraskelse, sier Rocco Mediate.
- Ikke avskriv ham
Jim Furyk sier: - Du kan aldri avskrive ham. Han virker å være i stand til å være borte lenge, og så dukke opp igjen akkurat som den samme spilleren han var.
De som har sett Woods trene i det siste, regner ikke med at Tiger vil vise noen rustne tegn på Augusta. Charles Howell III har sett Tiger slå.
- Seriøst, han så akkurat ut som før, sier han.
Han får støtte av JB Holmes.
- Jeg så ham slå fem-seks drives, og det så ut som han slo ballen veldig bra.
Spennende blir det i hvert fall.
Ventetiden er i gang.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.