Pålogging til GolfBox

Pålogging til Golfbox er tilgjengelig fra denne siden. Alle brukere har fått nytt passord til Golfbox fra 1.1.2010.

Benytt Glemt Passord funksjonen for å få ditt passord sendt til din epost adresse. Har du byttet epost adresse må du sende din nye epost adresse til din golfklubb.

Når golfklubben har registrert din riktige e-post adresse i Golfbox kan du bruke Glemt Passord funksjonen for å få ditt passord per epost. 

Dersom du mot formodning ikke har en e-post adresse så vil du få informasjon av systemet ved pålogging om hvordan du skal få tak i ditt nye passord.

Første gang du logger deg på vil du bli bedt om å verifisere eller legge inn din epost adresse.

Tidligere påloggingsbokser til GolfBox vil ikke lenger fungere. Alle golfklubber vil på nyåret få informasjon om alternative måter for å implementere påloggingsskjema i nytt design på klubbers websider. 

Ved behov for hjelp i forbindelse med pålogging til Golfbox vennligst send epost til info@golfbox.no - ved særskilte behov kan Golfbox support kontaktes på telefon 69 15 69 69.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.