Pantersprang for Creamer

JAGER TETEN: Paula Creamer har vært imponerende etter at hun kom tilbake fra tommelskaden sin. (Foto: Fred Vulch, Getty Images)

Paula Creamer har gjort et byks på verdensrankingen.

Creamer, også kjent som The Pink Panther, gikk til topps i sist helgs US Women's Open i stor stil, og ble belønnet med et kraftig byks på verdensrankingen. Creamer, som bare har spilt fem turneringer denne sesongen på grunn av en operert tommel, klatrer seks plasser til en sjuendeplass på Rolex-rankingen.

Landsvenninnen Cristie Kerr er fortsatt nummer en nå som LPGA-touren forbereder seg til ytterligere to tunge turneringer de nærmeste ukene: Evian Masters (22-25. juli) i Frankrike og Women's British Open (29. juli-1. august).

Ai Miyazato vil forsøke å forsvare sin tittel i Frankrike, mens vår egen Suzann Pettersen - som ble nummer to sist helg og som igjen er ranket som verdens tredje beste golfspiller - jager førsteplassen som til nå denne sesongen har vært i hendene på hele fire forskjellige spillere: Lorena Ochoa, Jiyai Shin, Ai Miyazato og altså Cristie Kerr.

Slik er kvinnenes topp ti:

1. Cristie Kerr (-)
2. Ai Miyazato (-)
3. Suzann Pettersen (+1)
4. Jiyai Shin (-1)
5. Yani Tseng (-)
6. Na Yeon Choi (+2)
7. Paula Creamer (+6)
8. Anna Nordqvist (-2)
9. Song-Hee Kim (-2)10. Karrie Webb (-1)

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.