Par-comeback på Garcia

PÅ DET JEVNE: Sergio Garcia henger med i turneringen på hjemmebane, men må senke flere putter om han skal ha noe håp om å vinne i comebacket sitt. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Sergio Garcia henger med, men imponerte ikke i sitt comeback på Europatouren.

Spanjolen har hatt en to måneders pause fra golfen, og spilte torsdag sin første kompetitve runde på sin egen hjemmebane i Spania. Det gikk sånn passe, skal vi bedømme 30-åringen utfra hans egne ambisjoner. Planen var å vinne. Etter runde én ligger han på en delt 53. plass etter en åpningsrunde på even par.

Jose Maria Olazabal, som deltar i bare sin andre turnering for året, åpnet to slag dårligere. Han ligger på delt 88. plass, og står med andre ord i reell fare for å misse cuten.

Paul Lawrie og Ricardo Gonzalez leder etter første dag, etter at begge hadde feilfrie runder på sju under par. Lawrie, som jager sin første seier siden 2002, hadde sju birdies på de ni første hullene.

- Jeg spilte solid og puttet nydelig, oppsummerte skotten etterpå.

Den ledende duoen er ett slag foran engelske David Horsey. Fire spillere deler fjerdeplassen på fem under par.

Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.