Parnevik + Cobra Puma

Parnevik + Cobra Puma

STIL: Parnevik har tar med seg stil og personlighet til Cobra Puma. (Foto: Cobra Puma)

Jesper Parnevik er Cobra Pumas nyeste signering.

 

Med 14 seire som profesjonell, Ryder Cup deltakelse og fantastisk personlighet har Jesper Parnevik satt sitt preg på golfverden. Etter avbrekk med skader, alt fra ryggproblemer til nesten avkuttede fingre etter båtulykke, er han nå klar for comeback på PGA Tour. Den første turneringen blir Humana Challenge 17.januar. Og da spiller han med fullt utstyr fra Cobra Puma.

 

Driver: AMP CELL Pro 7.5° i sølv.

Fairwaywood: AMP CELL Pro 13° i sølv.

Jern: AMP Forged 3-P

Wedger: Trusty Rusty 49° og 53° i rust finish.

 

Han skal også bruke klær og sko fra Cobra Puma, blant annet den nye skoserien Tux Lux.

 

 

 

Parnevik blir sentral i reklamekampanjene sammen med Fowler, Blixt og Poulter. Vi tror Cobra Puma ser på ham som først og fremst en glimrende talsperson. En golfer som har evnen til å påvirke andre golferes valg, spesielt innen mote. Med tanke på resultater på banen kan det virke som en litt merkelig signering, men Parnevik passer perfekt inn i Cobra Pumas image og vil skaffe dem veldig mye oppmerksomhet.

 

For alle som ikke skjønner hva vi mener med oppmerksomhet - her er Gangnam Style Parnevik.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.