Parnevik lider ingen nød

LIDER INGEN NØD: Jesper Parnevik har tjent store penger på golfen. Da går det an å bo i en villa med ni bad, 12 soverom og nesten 30 fjernsyn. (Foto: TV4)

Jesper Parnevik har tjent penger på golfen. Store penger. Det er hans 1800 kvadratmeter store villa i Florida et bevis på.

Parnevik er gjennom sine fem PGA Tour-titler og fire European Tour-titler kjent som tidenes beste svenske golfer. Fra 2000 til 2001 tilbrakte han 38 uker i topp-ti på verdensrankingen. Nå har han imidlertid ikke vunnet på over ti år, og de siste par sesongene har han slitt med skader. Men han lider ingen nød av den grunn.

Svensk TV4 møtte den karismatiske svensken i Florida i programmet Berg flyttar in. Her prater han om livet på touren, oppveksten som kjendisbarn og hans mors beste tips mot røyking. Han viser også frem sitt lille leketøy, yachten "Beauty and the bitch".

Se innslaget under.

Berg%20flyttar%20in%20del%201

Link

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.