Parnevik: – Det minner om den Tiger vi så for 15 år siden

Parnevik: – Det minner om den Tiger vi så for 15 år siden

Jesper Parnevik, her sammen med Tiger i 2001, sier til Tiger på rangen minner om det vi så på tidlig 2000-tallet. (Foto: Getty Images) 

Tiger Woods sitt etterlengtede comeback er sannsynligvis bare en uke unna. I følge Jesper Parnevik har vi grunn til å glede oss.

Tiger Woods har vært satt ut av spill med en ryggskade i over et år, og i løpet av årets sesong har det blitt spekulert i om han i det hele tatt kommer til å returnere tilbake til PGA-touren. 7. september kom imidlertid den etterlengtede bekreftelsen på at turneringsspill er nært forestående. I et blogginnlegg publisert på hans hjemmeside skrev Tiger at han håpet på å være klar til Safeway Open i California 13. oktober - den første offisielle turneringen i PGA Tours 2016/2017-sesong.

Siden da har det vært stille rundt Tiger. Han var i fokus forrige uke da han var visekaptein for USA under Ryder Cup-seieren på Hazeltine, men avviste kategorisk alle spørsmål som hadde med hans eget comeback å gjøre.

Fredag offentliggjøres startfeltet til Safeway Open.Det er fortsatt uvisst om dette er turneringen Tiger faktisk gjør sitt comeback. Skal vi tro hans kompis Jesper Parnevik, er Tiger mer enn klar.

– Jeg ser Tiger på Medalist (Golf Club). Vi prater sammen og har spilt ni hull sammen. Han har slått mange baller, og han slår ballen fantastisk, sier Parnevik i et ferskt intervju med Golf Digest.

Det har sjelden vært knyttet så store forventninger, og så mange spørsmålstegn, som til Tigers nært forestående comeback. Jesper Parnevik gjør sitt for å bygge opp forventningene:

– Han smadrer ballen av gårde en mil og treffer alt rent. På rangen, i det minste, ser ballflukten og ballbanen ut som den Tiger vi kjente for 15 år siden. Man vet aldri med comebacks, men noe sier meg at dette kanskje kommer til å bli spektakulært, sier Parnevik.

Hva tror du er mest sannsynlig i Tigers første turnering tilbake på PGA Tour: Topp-10-plassering eller misset cut?

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.