Parnevik prøver igjen

KLAR IGJEN: Jesper Parnevik har ingen planer om å kaste inn håndkleet, selv om han har vært mye plaget av skader de siste fem årene. (Foto: Julian Finney, Getty Images)

Jesper Parnevik er sving igjen på PGA-touren.

Svensken har slitt med en rekke skader de siste årene, men nå gjør han et nytt forsøk i denne ukens Sony Open på Hawaii.

Den fargerike 45-åringen har fulle spillerettigheter på touren i år, fordi han er blant de 50 beste på pengelisten gjennom alle tider på PGA-touren.

Og han vet at hofte- og ryggproblemene hans ikke nødvendigvis er noe som tilhører fortiden. Han har ikke klart mer enn seks cutter på sine 19 foregående turneringer.

- Dette er noe jeg må leve med resten av livet mitt, uansett om jeg spiller golf eller ikke. Hvis det betyr at jeg ikke kan spille golf, så er det sånn det kommer til å bli. Men jeg skal gjøre mitt ytterste, sier han til pgatour.com.

Parnevik var på sitt beste ranket som nummer åtte i verden. Han har vunnet fem turneringer på PGA-touren.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.