Parry fortsatt i føringen

John Parry leder etter tre runder av Alfred Dunhill Links Championship, bakfra lurer Lee Westwood.

I guffent høstvær samles Europas beste spillere denne uken på Old Course på St. Andrews for å spille Alfred Dunhill Links Championship 2010. Etter tre spilte runder er det engelskmannen John Parry som er i føringen.

Parry har ledet gjennom hele turneringen, og tar med seg en ledelse på to slag ned til Martin Kaymer og Alvaro Quiros til sisterunden. Det så en stund ut til at han kunne få med seg et større forsprang til søndagen, men en bogey på det siste hullet gjør at det blir litt ekstra spenning før avslutningsrunden. Parry ligger nå godt an til å sa sin andre Europatour-seier noensinne, og også den andre på rad. Den første kom for to uker siden da han vant Vivendi Cup i Frankrike. Dagens runde var på 71 slag, en under banens par, og inneholdt fire birdies og tre bogeys. Han er med det 13 under par for turneringen.

Dagens beste score var det verdenstoer Lee Westwood som stod for. Med 66 slag, seks under par, klatret han 56 plasser opp til en delt femteplass. Engelskmannen som gjorde comeback fra en ankelskade i Ryder Cup har ekstra mye å spille for denne uken. Dersom han ender på første eller andreplass vil han dytte Tiger Woods ned fra tronen som verdens høyest rankende golfspiller.

Det er med andre ord en spennende søndag vi har i vente. Kanskje klarer Westwood det Phil Mickelson ikke har maktet på sine gjentatte forsøk denne sesongen.

Resultater.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.