Pause for Kaensche

GOLFPAUSE: Peter Kaensche har valgt å ta en liten pause fra Challenge-touren. (FOTO: Getty Images)

Peter Kaensche har tatt golfpause for å spare penger og for å få tilbake troen på seg selv. 

Peter Kaensche er en av de norske spillerne på Challenge-touren. De siste årene har han hatt en grei ranking og klart seg bra, men i år har det vært tungt. Både på grunn av en tøff økonomisk situasjon, men også på grunn av mangel på støtte. 

- Jeg må få tilbake troen på at jeg kan, og finne det som funker for meg. Jeg kommer ikke til å gi meg, men jeg innrømmer at det er tungt å føle seg alene og som en hobbygolfer som bare spiller for å dekke utgiftene, sier Kaensche i siste nummer av Norsk Golf. 

Det siste han vil er å slutte med golf, men han har tro på at det ordner seg til slutt. 

- Akkurat nå har jeg måttet ta en pause så jeg har nok penger til å spille mot slutten av sesongen. Jeg vet jo at det ordner seg, men spørsmålet er når og hvordan, sier han og understreker at det er mange muligheter igjen til å gjøre det bra. 

Kaensche er per i dag en av landets beste mannlige proffgolfere, men ifølge ham selv merker han ikke så mye til det. 

- Jeg gjør alt selv, og det er slitsom å prøve å få alt så billig som mulig, uten å få noe som helst støtte fra forbundet, innrømmer Kaensche. 

Les mer om hva Peter Kaensche mener om golfsatsingen i Norge, Team Norway og hans affære med elektriske traller i siste utgave av Norsk Golf. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.