Pause for Rory McIlroy

SKUFFET: Rory McIlroy var skuffet over at han ikke klarte cuten under helgens Masters. (Foto: Harry How, Getty Images)

For Rory McIlroy ble årets Masters en stor skuffelse.

Den talentfulle briten, som kunne blitt tidenes yngste vinner på Augusta, var aldri i nærheten, og misset cuten med god margin. Han har i det hele tatt vært i skral form den siste tiden, og nå har han bestemt seg for å ta en liten pause.

- Jeg er ikke meg selv for tiden, og dette er en type golfbane som får feilene dine til å se enda verre ut. Jeg vet ikke helt hva som skjer. Jeg trenger bare å ta en liten pause, sa han etter turneringen, ifølge SkySports.

Nordiren er skuffet over hvordan ting utartet på Augusta.

- Jeg spilte bare ikke bra. Jeg er skuffet, men jeg har et par uker nå der jeg skal trene og forsøke å komme meg tilbake. Jeg blir fort frustrert. Det er meningen at jeg skal spille Quail Hollow om et par uker, men det kan hende jeg trenger enda litt mer tid. Kanskje jeg kommer tilbake til Wentworth, spekulerte han.

20-årige McIlroy har slitt med ryggen i det siste, et problem som dukket opp under Dubai Desert Classic.

- Jeg har ikke spilt bra siden det. Jeg er ikke så veldig bekymret, egentlig, fordi det er ikke noe langvarig, tror McIlroy.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.