Pavin gir ikke opp

MÅ HA HJELP: USAs kaptein Corey Pavin trenger hjelp fra mer enn værgudene mandag, om det skal bli amerikansk seier. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Team USA må få noe til å skje tidlig i mandagens singelkamper.

Hvis Corey Pavin var skuffet etter søndagens spill, der Europa gikk seirende ut av alle dueller bortsett fra én (som Molinari-brødrene delte med Stewart Cink og Matt Kuchar, red.anm), så viste han det ikke. Pavin var stolt av det spillerne viste, og han tror de fortsatt kan klare å snu det.

Europa leder 9 ½-6 1/2 , men det er 12 singelkamper igjen å spille. Alt kan skje. Og USA har kommet tilbake fra verre situasjoner før.

Vel - ikke mer enn én gang, riktignok, men det skjedde i 1999. USA lå under 6-10 før den siste dagen, men amerikanerne kom tilbake og vant 14 1/2 -13 ½.

Det var dog på hjemmebane, og det er ingen tvil om USA må finne mute-knappen på det entusiastiske hjemmepublikummet tidlig mandag. Akkurat nå blør nemlig ledertavlen rødt.

- Det er mye enklere å spille på hjemmebane. Ting går bra, og publikum er veldig entusiastiske. Europeerne hadde det gøy i dag. Når du gjør det bra, er det enkelt å ha det gøy, sa Pavin.

Han var likevel fornøyd med lagets innsats.

- Da vi la oss lørdag kveld, lå vi under i alle kampene. Jeg så 12 menn gå ut der og kjempe med hodene høyt hevet, og et par av kampene gikk til det attende hullet. Vi fikk nesten resultatet vi håpet på. Jeg var veldig, veldig stolt av dem. Jeg er sikker på at alle vet hva de nå må gjøre.

Og han vet at i match play kan alt skje.

Hvis det skjer, og amerikanerne skulle klare å komme tilbake og vinne, kommer de antakelig til å feste som om det var 1999.

Kilde: pgatour.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.