Pavin gir ingen garantier

USA-KAPTEIN: Ryder Cup-kaptein, Corey Pavin, lover ingen frikort til Ryder Cup. (FOTO: Getty Images)

Verken Corey Pavin eller Colin Montgomerie vil gi spillerne noen garanti om Ryder Cup-spill, ikke en til gang Tiger Woods.

Rundt PGA-mesterskapet er det alltid mange spekulasjoner om hvilke spillere som kommer til å få frikortene til USA og Europas Ryder Cup-lag. Og selv om Golf Channel har meldt at USA-kaptein Corey Pavin har lovet Tiger Woods at han får bli med, tilbakeviser Pavin påstandene. 

- Jeg har ikke lovet frikortene til noen spiller akkurat nå. Det ville være lite respektfullt overfor alle som prøver å komme med. Jeg har ganske mange jeg følger med på, sier Pavin til pgatour.com. 

Pavin kommer til å plukke sine fire frikort etter BMW Champioship 7.september. 

- Det var en mistolkning av hva jeg sa. Jeg mener det er så mange som 20 spillere som er aktuelle, og Tiger er en av dem. Jeg snakket med ham forrige dagen om barna og hva vi skulle ha til middag, sier kapteinen, som likevel sier han er glad for å høre at Woods vil ta imot en plass på laget dersom han blir plukket ut. 

- Jeg har aldri tvilt på at han vil være med, selv om han sa noe annet sist helg. 

 

- Ville tatt ham med.

Europa-kaptein, Colin Montogmerie, har også mange spillere som kan være aktuelle for laget, men som foreløpig ikke er kvalifisert. Sergio Garcia, Paul Casey, Robert Karlsson og Padraig Harrington er blant dem. Og på spørsmål om han ville plukket ut Tiger svarer Monty som følger. 

- Det er et veldig vanskelig, farlig og udiplomatisk spørsmål. Men ja, jeg ville selvsagt tatt ham med, lo Monty.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.