Pavin planlegger Tiger-prat

KOMMER HAN PÅ LAGET? Mange spør seg om Tiger Woods vil være god nok til å styrke det amerikanske Ryder Cup-laget. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Corey Pavin skal ta en Ryder Cup-prat med Tiger Woods.

Pavin, som er USAs kaptein i årets prestisjetunge turnering, har planer om å sette seg ned med Tiger Woods for å høre verdensenerens tanker om Ryder Cup. Samtalen skal etter planen skje under neste måneds USPGA Championship.

Pavin vil gjerne vite om Tiger ønsker å delta.

Woods er for tiden nummer sju på den amerikanske poenglisten, der de åtte beste automatisk er kvalifisert. Det er imidlertid ikke altfor mye i Tigers spill for tiden som skulle tilsi at han beholder den plassen når laget skal tas ut. Men Pavin har wild cards han kan benytte seg av. Spørsmålet er altså om Tiger vil ha et hvis han får tilbudet.

- Jeg har ikke snakket med Tiger om Ryder Cup, sa Pavin under helgens Senior British Open. - Alt jeg vet er hva Tiger sa under Masters. Jeg tror ikke han har sagt noe som forandrer hans standpunkt etter det.

Under Masters fikk Tiger spørsmålet om han kunne tenke seg å spille Ryder Cup. Da svarte han:

- Hvis jeg kvalifiserer meg.

Pavin er imidlertid soleklar på at han vil elske å ha 34-åringen med på laget når turneringen går av stabelen i Wales i oktober.

- Det er det ingen tvil om. Han er den beste spilleren i verden. Han er ranket som nummer én, og han kommer til å gjøre det amerikanske laget bedre hvis han er med på det.

Kilde: Skysports.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.