Pengepremie i Norgescup

NYTT GIV: Startskuddet for årets Norgescup går på Solastranden GK om tre uker. Her er det 30 000 i potten. (Foto: Illustrasjon)

Årets første Norgescup-turnering slår i gang på Solastranden Golfklubb 28. april. Turneringen er allerede fulltegnet 3 uker før påmeldingsfristen.

Det opplyser Solastranden Golfklubb i en pressemelding. Nytt av året er at turneringen er utvidet fra 36 til 54 hull, og at NGF har satt opp pengepremier til de tre beste i herreklassen. 30 000 kroner skal fordeles på de tre herrene som ender på pallen.

 

- Vi er glade og stolte over igjen å kunne ønske Norges golfelite velkommen til årets første Norgescup på vår bane. Om ikke noe fryktelig galt skjer med værforholdene i april, kan deltakerne se frem til en bane som er i bedre stand enn noen gang tidligere. Greenene har allerede vært klippet flere ganger, og det ser ut til å være like fær fairwayene også må få den første klipp, skriver Solastranden på sin hjemmeside.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.