Pettersen og Cheng seiret i Arendal

I FORM: Stine Pettersen har vunnet tre av de fire Norgescup-turneringene hun har deltatt i dette året. (Foto: Tom K. Aslesen)

Stine Pettersen (Moss & Rygge GK) og Andreas Cheng (Haga GK) vant årets nest siste Norgescup-turnering på Arendal Golfklubb.

Stine Pettersen har nå vunnet tre av de fire Norgescup-turneringene hun har deltatt i denne sesongen, etter at hun i helgen vant med tre slags margin på Bærum Golfklubbs Sara Sætre. Pettersen leverte runder på 79 og 75 slag, som tok henne til +10 for turneringen. På søndag noterte hun seg for fem bogeys, to birdies og resten par. 

En luke på tre slag i toppen ble det også i herreklassen, der Andreas Cheng spilte runder på 71 og 70 slag som ga en solid totalscore på tre under par. Bak ham fulgte Marcus Eidelög (Valdres GK) og Arne Sverre Salvesvold (Kristiansand GK) på andreplass.

Forrige Norgescup-turnering var NM på Bjaavann, der Solveig Helgesen (Bjørnefjorden GK) og Andreas Gjesteby (Drammen GK) stakk av med kongepokalene. Ingen av dem spilte helgens konkurranse.

Stine Pettersen og Andreas Cheng ligger nå på henholdsvis første- og andreplass i sine respektive klasser på Norgescupens Order of Merit liste. Erlend Kristoffersen (Mjøsen GK) leder herreklassen, mens Lasse Gerhardsen (Ski GK) er på tredje. I kvinneklassen jager Solveig Helgesen på andreplass, mens Drøbak GKs Charlotte Andresen er på tredje.

Drøbak er også vertskap for sesongfinalen som spilles 17. og 18. september.

 

Resultater


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.