Pettersen må jage Kerr

HENGER MED: Suzann Pettersen ligger godt plassert etter første dag av Lorena Ochoa Invitational. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen startet bra i Lorena Ochoa Invitational. Men ikke så bra som rekordbrytende Cristie Kerr.

Cristie Kerr begynte den tidligere verdensenerens turnering med en runde på åtte under par, hvilket er ensbetydende med turneringsrekord. Det var godt nok til en tre slags ledelse på Stacy Lewis, med fire spillere hakket etter der igjen. Suzann Pettersen var ikke blant dem, men hun ligger godt plassert på en delt niendeplass etter sin førsterunde på to under par.

Tutta begynte gnistrende med tre strake birdies, før hun ødela noe med en dobbel på hull fire og en enkel på hull ni, men to birdies på vei inn betydde en solid runde for det norske esset.

Lorena Ochoa, som har lagt opp, spiller i sin egen turnering, men det går ikke så veldig bra. 74 slag, to over par, ble fasiten etter første 18. Enda verre gikk det for Michelle Wie, som skrev under på et scorekort med 78 slag på. Etterpå trakk hun seg på grunn av en ryggskade.

For Kerr, derimot, var torsdagens runde en herlig opplevelse. For to uker siden mistet hun førsteplassen på verdensrankingen til Jiyai Shin, men den amerikanske jenta er fast bestemt på å ta den tilbake så fort som mulig.

- Det føltes veldig bra i dag. Jeg skal gå ut der i morgen også med samme selvtillit, oppsummerte hun etterpå.

Marianne Skarpnord deltar ikke i helgens turnering.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.