PGA Tour-spillerne jubler over å få lov til å bruke shorts

PGA Tour-spillerne jubler over å få lov til å bruke shorts

Spieth, McIlroy, Fleetwood, Fowler og co. får nå lov til å bruke shorts i treningsrunder før PGA Tour-turneringer. (Foto: Getty Images)

I hvert fall i treningsrunder. PGA Tour gjør som europatouren og tillater spillerne å lufte leggene under innspills- og pro-am-runder. Phil Mickelson har allerede benyttet anledningen til å brife med sine leggmuskler.

Fra og med WGC-Mexico Championship og Puerto Rico Open denne uken har spillerne lov til å bruke shorts i opptakten til turneringen. Langbukser er imidlertid forstatt påkrevd i alle de fire turneringsrundene. Nyheten kommer tre år etter at European Tour innførte samme regel.

Tiger Woods ble spurt om hva han synes om å tillate shorts under et Facebook Live-intervju i fjor. Da svarte han at han hadde «elsket det».

– Vi spiller i noen av de varmeste klimaene på planeten. Vi pleier vanligvis å reise med sola, og mange av turneringene våre spilles om sommeren, sa Tiger.

Nyheten gjorde naturligvis mange av spillerne henrykt:

 

 

 


Som vanlig toppet det seg da Phil Mickelson kastet seg på i diskusjonen. Og vips sluttet alle å kommentere den nye shorts-policyen og begynte i stedet å måpe over «Leftys» definerte leggmuskler, som frem til nå har vært en godt bevart hemmelighet.

 

 

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.