Phil Mickelson er frustrert

NI SLAG BAK: Phil Mickelson har litt grunn å ta igjen på Lee Westwood og de beste i The Players Championship. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Phil Mickelson måtte slite for å klare cuten. - En frustrerende dag, sier han.

Det har handlet mye om Phil Mickelson denne uken, at han kan overta Tiger Woods' plass som nummer én på verdensrankingen med seier i The Players Championship - vel å merke dersom Tiger ikke blir blant de fem beste.

Så langt er det ingenting som tyder på noen av delene. Begge er tre under par etter to runder, ni slag etter ledende Lee Westwood. Etter fredagens runde var det en frustrert Mickelson som snakket med pressen.

- Jeg så så mange birdies på morgenen (Mickelson spilte på ettermiddagen, red.anm), og jeg trodde det skulle bli mye enklere enn det var, sa han ifølge pgatour.com.

Men det blåste opp, og greenene ble hardere, noe som gjorde selv par 5-hullene vanskeligere å håndtere.

- Jeg var en over par på de tre første par fem-hullene, og det drepte hele runden min, sa han.

Men selv om han er ni slag etter Westwood, føler ikke Lefty at han er helt ute av det.

- Fordi banens karakter forandrer seg så mye fra morgen til ettermiddag, er alle som er to, tre eller fire under par fortsatt med. Det blir vanskelig for lederne å stikke fra på ettermiddagen, mente Mickelson.

- Jeg spilte ikke bra, ikke dårlig, men jeg kom bare aldri ordentlig i gang. Det var kort og godt en frustrende dag, oppsummerte han.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.