PING går tilbake til røttene

KVALITET: Ping har alltid hatt rykte på seg for å lage puttere fra øverste hylle. Snart lanseres den nye Anser-serien, en modernisert versjon av den gamle klassikeren. (Foto: All Over Press)

I august slipper PING en modernisert versjon av verdens kanskje mest kjente putter, Ping Anser. Vinneroppskriften forblir uendret.

På dagens puttermarked finner du køller i alle slags rare og underfundige former og farger. Pings nye Anser-linje bryter denne trenden, og spoler tiden tilbake med en kølle som minner om deres originalversjon fra 1960-tallet.

Putterne som er støpt i rustfritt stål bærer ikke noe navn, men identifiseres ved tall fra en til fem. Det lages også en sjette putter som kalles "0" - denne vil være nesten en eksakt kopi av Karsten Solheim sin 1966-versjon av den klassiske køllen.

I kontrast til dagens moderne mallede puttere får du ikke her en putter med høy MOI (Moment of Intertia, treghetsmoment), men en hæl-tå-vektet kølle som gir umiddelbar tilbakemelding på om du har truffet ballen godt eller ikke - slik tradisjonalistene liker det. 

Anser 2011 vil selges i tre versjoner som tilpasses alt ettersom hva slags svingspor du har med putteren (rett, halvbuet eller buet stroke). Med Ping sin nye iPhone-applikasjon "iPing" kan du selv enkelt finne ut hva som er ditt svingspor. 

Det er ennå ikke sluppet noen informasjon om hva som blir den veiledende salgspris på putterserien som slippes i august.

 

http://www.ping.com/clubs/putters.aspx


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.