PINGs sorte våpen

i20: De nye i20-køllene tar godt vare på PINGs tradisjoner, men har et lekkert nytt sort design. (Foto: PING)

PING har lansert deres nye i20-serie, bestående av driver, fairwaywoods, hybrider og jernkøller. Alle med et lekkert sort design.

- i20-serien kombinerer lengde, tilgivenhet og gjør det lettere å forme slagene. Målet er å hjelpe enhver golfer til å bli en mer allsidig og komplett spiller. Vi har laget i20-køllene med en solid følelse og generøs tilgivenhet, men det skal også være mulig for bedre spillere å kontrollere formen på slagene. Alle lidenskapelige golfere vil føle seg komfortable med disse køllene, hevder PING-sjef John A. Solheim.

Driverne, woodene og hybridene er dekket med en matt sort finish som absorberer sollys, slik at man ikke blir blendet ved adressering av ballen. Det nye køllehodet på driveren er på det maksimalt tillatte 460cc, og skal være med aerodynamisk formet enn tidligere. De nye køllehodene i driverne, woodene og hybridene skal bidra til å gi ballen høy utgangsvinkel og lite spinn.

I jernsettet har de lange jernene et større køllehode og mer offset enn de kortere jernene. De korte jernene har mindre køllehoder og lite offset, hvilket gjør det lettere å forme slagene.

- Lengdekontroll er nøkkelen til stabilt jernspill og var en prioritet i de nye jernene. En tykkere og mer stabil slagflate gir en bedre følelse ved balltreffet, og gjør det lettere for golfere å slå presise lengder.

 

Priser

i20 Driver - 2 769 kr.

i20 Jern - 834 kr. pr. kølle m/grafitt/1 034 kr. m/stål

i20 Fairwaywoods - 1 854 kr.

i20 Hybrider - 1 482 kr.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.