Pink Cup-finale til helgen

FINALE: Til søndag spilles finalen av Pink Cup på Konsberg GK. Bildet er fra Vestfold Golfklubb tidligere i år. (Foto: Ann-Sophie Stene)

Søndag går startskuddet for årets Pink Cup-finale på Kongsberg Golfklubb.

Nå er uken for årets finale i Pink Cup her. Det ble satt et mål før denne sesongen om å samle inn 1 million kroner gjennom Pink Cup til støtte for forskning på Brystkreft. Dette målet vil i løpet av finalehelgen bli nådd! 20 lag stiller til start søndag.

- Kongsberg GK har gjort en fantastisk innsats frem mot finalehelgen som starter med Kongsberg Åpne Mesterskap, der dere alle er invitert til å delta, sier spill-og turneringskonsulent i NGF, Øystein Tamburstuen.

I tillegg til loddsalg og longest drive konkurranse vil det være salg av Pink Cup effekter til svært reduserte priser (se bildet). Begge dager vil også Kongsberg GK sin damegruppe selge kaker og drikke på banen til inntekt for Pink Cup.

Vi ønsker alle vel møtt til finalen og til de av dere som ikke har anledning til å delta lørdag, vi møtes til registrering fra kl.09.00 søndag. Shotgun start for finalen går kl.10.00, opplyser Tamburstuen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.