Pink Cup i gang

PINK CUP: Noen av deltakerne i årets Pink Cup på Vestfold GK. (FOTO: Ann-Sophie Stene)

Mulligans og lange driver kunne kjøpes da Vestfold GK arrangerte Pink Cup til inntekt for brystkreftsaken lørdag 5.juni.

De fleste som deltar i Pink Cup går kledt i rosa eller rødt, og har man en dårlig dag på golfbanen kan man alltids kjøpe seg en drive på 200 meter. Vi huket tak i fire glade spillere etter halvgått runde:

 

- Vi har nok kjøpt de fleste av triksene som går an å kjøpes! Pink Cup er et supert initiativ som engasjerer både medlemmer og greenfeegjester, sier Reidun Aas Johansen.

Og hun lover at det rosa tøyet absolutt ikke skal legges i skapet til neste års Pink Cup.

 

- Det fine med både sløyfesymbolet og resten av den rosa kolleksjonen er at en kan markere at en støtter saken året rundt. Jo flere som engasjerer seg, desto større oppmerksomhet får brystkreft og på sikt også forskningsbehovet.

 

Gir med hjertet

I tillegg til startavgift på 200,- kroner, kunne spillerne kjøpe seg tre Mulligan på valgfritt utslagssted. På hull 8 kunne man kjøpe seg inn til en flagglengde fra hullet, og på hull 15 kjøpte de som er interessert en real drive på 200 meter.

- Så langt har det vært fantastisk, fastslår en blid turneringsleder, Thorbjørn Andersen. Nøkkelen til suksessen ligger nok i plasseringen vår rett ved første tee – mange som ikke har fått med seg at turneringen går av stabelen i dag, kjøper rosa tøy og deltar på impuls.

-  Målet er å samle inn mer enn i fjor, altså 32.00 kroner, forteller en blid Thorbjørn Andersen. Og med givergleden som vises her i dag, gjør vi det garantert!

 

På initiativ fra Norges Golfforbund

Pink Cup er en videreføring av forbundets årlige veldedighetsturnering, og arrangeres for tredje gang i år 2010. De 25 golfklubbene som samler inn mest penger, blir invitert til landsfinalen. 15 klubber inviteres basert på total innsamlet sum, mens 10 inviteres basert på innsamlet sum delt på antall medlemmer. I 2009 deltok 97 klubber og samlet inn 670 000 kroner. Målet i år er 1 million.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.