Plask, plask og plask: Her slår Tiger tre baller på rad i vannet!

Plask, plask og plask: Her slår Tiger tre baller på rad i vannet!

Det er kanskje like greit at Tiger Woods sitt comeback er et stykke unna. Under en oppvisning på Congressional CC mandag slo han tre strake baller i vannet med wedgen. Advarsel: Dette er smertefullt å se på!

Tiger Woods aner fortsatt ikke når han er tilbake på PGA-touren igjen. Etter å ha blitt operert i ryggen i fjor høst, har han den siste tiden stadig oftere blitt observert på golfbanen igjen.

Nylig dukket holdt han en oppvisning for Viktor Hovland, Kristoffer Reitan og de andre juniorene i Junior Invitational i South Carolina, og de siste ukene har det versert rykter om at han skulle spille The Players Championship på Sawgrass. Det ble det imidlertid aldri noe av.

Mandag var Tiger Woods på Congressional CC i Maryland i forbindelse mediadagen før Quicken Loans National. Der fortalte han at han ikke har noen anelse om når han er tilbake i turnering igjen.

– Jeg vet ikke om det er en uke eller ett år til jeg er tilbake, sier Tiger.

Ut fra videoen under å dømme er det lite sannsynlig at det førstnevnte er et realistisk alternativ. Da Tiger skulle slå et innspill foran pressen med sandwedgen fra 90 meter, slo han ballen rett i vannet. Det var dessverre bare begynnelsen:

Tiger på vei tilbake: Nå trener han med norsk teknologi


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.