Polarsirkelen tenker kreativt

Polarsirkelen tenker kreativt

UTENFOR BOKSEN: I Stålhallen arrangeres en golfturnering litt utenom det vanlige. (Foto: Sigmund Kjelstad)

I helgen arrangerte Polarsirkelen Golf sin årlige turnering i Stålhallen. Der konkurrerte 50 golfere mot hverandre på en litt annerledes sekshullsbane.

Mens Rogalendinger kan juble for grønt gress og sommergreener, går man kreativt til verks i nord for å holde svingen vedlike gjennom vintermånedene.

 

Turneringen i Mo i Rana, som var den andre i vinter, har allerede rukket å bli en suksess. På den første turneringen var det 64 deltagere, og i juleturneringen 30. desember stilte 50 entusiastiske golfere.

 

På det som egentlig er en innendørs kunstgressbane for fotball i Stålhallen, har Polarsirkelen Golf laget seks provisoriske hull, hvor det spilles 18-hulls turnering.

 

- Det er veldig viktig for rekrutteringen til sporten, og vi blir bedre golfspillere av dette. Vi kommer spesielt til å se i år at de fleste har blitt bedre, sier daglig leder i Polarsirkelen Golf og arrangør, Sigmund Kjelstad i et intervju med ranablad.no. Kjelstad lover en turnering til før påske.

 

Turneringen tas godt imot av lokalmiljøet, som setter pris på at kunstgresset kan brukes til mer enn bare en ballsport.

 

- Det er først og fremst for å få trent, og ikke minst det ssiale. Vi får møtes og holdt interessen oppe, sier Morten Forslund, en av turneringens deltagere til ranablad.no.

 

Hvordan holder du golfsvingen vedlike før våren? Fortell oss i kommentarfeltet under!

 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.