Poulter: - Dette vinner jeg

POPULÆR: Ian Poulter kommer garantert til å skape blest og liv og røre rundt golfsporten under neste ukes golfmaraton i Kina. (Foto: Erick W. Rasco, Getty Images)

Selvtillit har aldri vært noen mangelvare hos Ian Poulter.

Neste mandag slår han ut i det som er en slags maratonturnering i Kina - Shui On Land China Golf Challenge. Hele sju byer skal noen av verdens beste golfspillere besøke, og det hele begynner i Shanghai mens avslutningen finner sted på Caesars Golf Club i Macau. Ian Poulter gir seg selv et lite selvtillitsdytt i ryggen før turneringen ved å hevde at verken Lee Westwood, Rory McIlroy eller Kinas beste golfspiller - Liang-Wen-chong - har det som skal til for å vinne.
- Hvem som skal vinne? Jeg, så klart. Sorry, Lee. Sorry, Liang. Sorry, Rory.
Sier altså Ian Poulter.
Poulter har vært et viktig medlem av Europas to siste Ryder Cup-lag, og han storkoser seg i slike kompetitive omgivelser. I mai slo han også verdensener Luke Donald i finalen av Volvo World Match Play Championship.
35-åringen liker seg også åpenbart i Asia, der han har vunnet Barclays Singapore Open (2009) og UBS Hong Kong Open (2010). Dessuten liker han tanken på å spille åtte baner i sju kinesiske byer.
- Det kommer til å bli veldig spennende, og det bør komme mange folk til denne turneringen, sier Poulter, som på det beste har vært ranket som nummer fem i verden.
- For spillerne kommer det til å bli moro å hoppe om bord på et fly mellom de ulike byene. Spilleplanen inneholder en fin blanding av baner med ulike design, så forhåpentligvis vil det vise fram alt golf i Kina handler om.
Sier altså Ian Poulter.
Spillerne skal for øvrig ikke spille 18 hull på hver bane, men "to eller tre hull".
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.