Poulter dropper boikott

GLEDER SEG: Ian Poulter, her fra Masters nylig, gleder seg til å spille på Wentworth igjen. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Ian Poulter følger i Padraig Harringtons fotspor.

Både Poulter og Harrington har holdt seg unna BMW PGA Championship på Wentworth, flaggskipet på Europatouren, de to siste sesongene. Årsaken er greenene, som duoen mener ikke har holdt mål.

Els-forbedringer
Men nå er samtlige 18 blitt modifisert, og Poulter - som leder pengelisten på Europatouren, og som vant World Match Play i Tucson i februar - gleder seg til å spille der igjen.

- Det er en herlig turnering, og jeg gleder meg til å sjekke ut endringene på West Course som Ernie Els har gjort. Jeg er sikker på at endringene er blitt til det bedre, sier Poulter til SkySports.

Men først må Poulter vise at han er kvitt kneproblemet han pådro seg da han spilte basketball nylig. Han deltok ikke i Zurich Classic sist uke, men det er ventet at han er tilbake for The Players Championship om et par uker i Florida. Der endte han på andreplass bak Henrik Stenson i fjor.

Westwood gleder seg
Lee Westwood, som ble nummer to bak Phil Mickelson i Masters nylig, skal også spille på Wentworth igjen. Forrige gang Westwood misset cuten i Europa kom på nettopp Wentworth i mai i fjor, og hans tre siste runder på banen var alle 77-runder. Og han trakk seg på grunn av skade etter den første runden året før.

- De har forandret banen dramatisk, og jeg hilser endringene velkommen. Måten jeg vanligvis spiller banen på, har betydd at jeg ikke har hatt en sjanse, mener verdensfireren.

Paul Casey er regjerende mester i turnering.

- Jeg gleder meg til å se hva Ernie har gjort og hvordan greenene oppfører seg. Det kommer til å bli morsomt. Alt kan skje, og det er det morsomme med Wentworth.

BMW PGA Championship spilles fra 20.-23. mai.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.