Poulter er fortsatt sulten

READY TO GO: Ian Poulter kan nesten ikke vente med å komme i gang med årets utgave av Ryder Cup. (Foto: Andy Lyons, Getty Images)

Ian Poulter mener han fortsatt har noe å bevise i Ryder Cup-sammenheng.

Ian Poulter deltar denne uken i sin tredje Ryder Cup-turnering, etter at han kvalifiserte seg til laget i 2004 og fikk et wild card av Sir Nick Faldo for to år siden.

Akkurat det siste var noe kontroversielt, fordi Poulter ble kritisert for at han ikke var hjemme i Europa og spilte den siste avgjørende kvalifiseringsturneringen. Mange, deriblant nåværende kaptein Colin Montgomerie, mente at Poulter allerede før turneringen hadde fått beskjed av Faldo om at han var blitt tatt ut. Det avviste Poulter bryskt.

Poulter, som hadde mye å bevise på Valhalla, gikk ut og vant fire av fem poeng for Europa, men det var ikke nok til å vinne. Engelskmannen føler imidlertid fortsatt at han har noe å bevise.

- Det har jeg. De slo oss, og det er nok.

Monty og Poulter er for øvrig blitt gode venner siden den gang.

- Jeg vil veldig gjerne gå ut der og bevise at dette europeiske laget er sterkt, og at vi kan gjøre det på hjemmebane.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.